Vásárlás

 

Fontos tudnivalók itt! Kérjük, tanulmányozd a megrendelés leadása előtt!

Megrendelés:

- A vásárlási tájékoztató átolvasása után, kérjük jelezze vásárlási szándékát e-mail formájában a hunor.tube.pedals@gmail.com e-mail címen. Kérjük pontosan adja meg a termék(ek) nevét, darabszámát, esetleges egyéb más igényét a fizetéssel és szállítással kapcsolatosan. A rendelést a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 24 órán belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló levelet a feladó e-mail címére küldjük, amely tartalmazza a fizetési módot, a pontos összeget, várható szállítási határidőt, és az esetlegesen felmerülő járulékos költségeket (pl. postaköltség) is. A válaszlevélben feltüntetett fizetendő összeg végleges, további járulékos, rejtett költségek nincsenek.

- Amennyiben 24 órán belül nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük ellenőrizze levelezőrendszerét, annak beállításait, különös tekintettel a levélszemét (spam) szűrő működésére. Továbbá előfordulhat bármilyen más műszaki probléma is, ezért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba más csatornán keresztül (telefon, a hivatalos https://www.facebook.com/ hunor.tube.pedals.new oldal privát üzenetküldő szolgáltatása, stb...), hogy a hibáról tudomást szerezhessünk.

- A készülékek egyedi gyártásúak, ezért időnként előfordulhat, hogy az adott pillanatban nincs készleten az adott típus. A megrendelés visszaigazolásában minden esetben feltüntetjük a szállítás várható időpontját.

Fizetés

- Kiszállításnál: előre történő banki átutalás az előre egyeztetett bankszámlaszámra, vagy postai utánvét.

- Személyes átvételnél: előre történő banki átutalás az előre egyeztetett bankszámlaszámra, vagy átvételkor készpénzben.

Szállítás

- A készülékek kiszállítását a Magyar Posta végzi. A szállítási költségről a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk.

- Személyes átvétel: Budapest és vonzáskörzetében, előzetes egyeztetés után.

- Bármilyen más, kiszállítással kapcsolatos kérését megrendelésében közölje velünk, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk az önnek legkényelmesebb megoldást megtalálni.

Számlázás

A vásárlásról papír alapú számlát állítunk ki, melyet kiszállításkor a csomagban helyezünk el, személyes átvételkor pedig az átadással egyidejűleg bocsájtjuk rendelkezésére.

Budapesti központ:

- tervezés, gyártás,

- kipróbálási lehetőség,

- Online és telefonos rendelésfelvétel,

- személyes vásárlás és átvétel

 

Gitár pedál - Hunor Tube Pedals

 

E-mail: hunor.tube.pedals@gmail.com

 

Facebook: facebook.com/hunor.tube.pedals.new